2262024911 3ο χλμ Θηβών Λειβαδιάς, Θήβα info@agrotemporiki.gr
hero image


 

Καυσόξυλα
Αγροτεμπορική - Χαρέμης - Μπάκας Ο.Ε. - Αγροτικά Προϊόντα - Εμπόριο Οπωροκηπευτικών - Καυσόξυλα - Πέλλετ - Θήβα


 

Η Αγροτεμπορική είναι μια εταιρεία που εδρεύει στον 3ο χλμ Θηβών - Λιβαδειάς και ειδικεύεται στο εμπόριο και τη συσκευασία καυσόξυλων από οξιά, δρύς και ελιά. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, που της επιτρέπει να προμηθεύεται τα καλύτερα και πιο ποιοτικά καυσόξυλα από τις καλλιέργειες που διαθέτουν στην περιοχή.

Η Αγροτεμπορική προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα προϊόντων καυσόξυλων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους για θέρμανση και μαγείρεμα. Όλα τα προϊόντα καυσόξυλων που προσφέρει η εταιρεία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προέρχονται από διαχειριζόμενες δασικές εκτάσεις.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη θέρμανση με ξύλα, στην προσπάθειά τους να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικούς τρόπους για τη θέρμανση του χώρου τους.
Καθώς ολοένα και περισσότεροι χρησιμοποιούν τζάκι ή σόμπες για τη θέρμανση του χώρου τους, υπάρχουν ορισμένα σημεία που χρειάζεται να προσέξουμε σχετικά με τα καυσόξυλα.

Τι χρειάζεται να προσέξουμε κατά την αγορά τους;

Πώς γίνεται η σωστή αποθήκευσή τους;

Το εξιδικευμένο μας προσωπικό είναι διαθέσιμο για να σας λύσει τις παραπάνω απορίες.
Στο χώρο μας θα βρέιτε ξύλα διαφόρων ειδών (οξιά, δρύς, ελιά) και αρίστης ποιότητας.
Οι πωλητές μας είναι εδώ για να σας λύσουν όλες τις απορίες και να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης.

Η μεταφορά γίνεται αυθημέρων με δικό μας μεταφορικό μέσο και δωρεάν στο χώρο σας.