2262024911 3ο χλμ Θηβών Λειβαδιάς, Θήβα info@agrotemporiki.gr
hero image


 

Αγροτεμπορική
Χαρέμης - Μπάκας Ο.Ε. - Αγροτικά Προϊόντα - Εμπόριο Οπωροκηπευτικών - Καυσόξυλα - Πέλλετ - Θήβα


 

H εταιρεία Χαρέμης - Μπάκας Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1957 και αποτελει συνέχεια της μακρόχρόνης πορείας στο χώρο της παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊοντων.
Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  20 στρεμ. στο 3χλμ Θηβών - Λειβαδιάς και  στεγασμένες 1.000 τ.μ. 
Η εταιρεία έχει αναπτύξει ισχυρές εμπορικές σχέσεις με αλυσίδες του εσωτερικού και του εξωτερικού εμπορίας αγροτικών προϊοντων.
Στο καρπό που αποκομίσαμε όλα αυτά τα χρόνια σαςν παραγωγοί και έμποροί καταφέραμε να καλύψουμε ένα μέρος της εγχώριας αγοράς αλλά και της ξένης σε περιόδους μεγάλων ελλείψεων.
Εργαζόμενοι χρόνια ήρθαμε αντιμέτωποι τόσο με προβληματισμούς σε σχέση με ποιοτικότερες και διαχρονικές επιλογές για θέματα που αφορούσαν την προμήθεια ποιοτικών προίοντων στις απαιτήσεις των πελατών μας.
Με παρακαταθήκη αυτή τη γνώση και εμπειρία που έχουμε αποκομίσει ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση που μαζί με την εμπειρία και την επιστημονική κατάρτηση των υπευθύνων γεωπώνων της εταιρείας να επιλυούν αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα και να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες των παραγωγικών στελεχών της.
Ολα μας τα προϊοντα είναι πιστοποιημένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της clobal gap.
Η συνεχείς ενημέρωση, η εξειδικευμένη γνώση, η γεωπονική υποστήριξη και η επίβλεψη αποτελούν φιλοσοφία της αγροτεμπορικής.