2262024911 3ο χλμ Θηβών Λειβαδιάς, Θήβα info@agrotemporiki.gr
hero image


 

Κρεμμύδια
Αγροτεμπορική - Χαρέμης - Μπάκας Ο.Ε. - Αγροτικά Προϊόντα - Εμπόριο Οπωροκηπευτικών - Καυσόξυλα - Πέλλετ - Θήβα


 

Κρεμμύδι Στιφάδου

Το κρεμμύδι Κεφαλονιάς είναι ένα είδος κρεμμυδιού που καλλιεργείται στο νησί της Κεφαλονιάς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Χαρακτηρίζεται από το μεγάλο μέγεθος του, τον γλυκό και ήπιο χαρακτήρα του και την υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό και σάκχαρα.

Το κρεμμύδι Κεφαλονιάς είναι ιδανικό για την παρασκευή του κρεμμυδιού στιφάδο, καθώς η γλυκύτητά του συμβάλλει στη δημιουργία μιας πλούσιας και εντατικής γεύσης. Επιπλέον, το κρεμμύδι Κεφαλονιάς διατηρεί τη μορφή του κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, κάτι που είναι σημαντικό για την εμφάνιση και την υφή του πιάτου.

 

 

     
     
 

Κρεμμύδι Κοκκάρι 
 

Το κρεμμύδι Κοκκάρι είναι ένα είδος κρεμμυδιού μικρού μεγέθους, με γλυκιά και ήπια γεύση. Καλλιεργείται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε άλλες περιοχές της Μεσογείου.

Το κρεμμύδι Κοκκάρι είναι ιδανικό για χρήση σε σαλάτες, σάντουιτς και άλλα φαγητά. Η μικρή του διάμετρος το καθιστά ευκολότερο στην κοπή και τον χειρισμό σε σχέση με μεγαλύτερα κρεμμύδια.

Επιπλέον, το κρεμμύδι Κοκκάρι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, καθιστώντας το ένα θρεπτικό και υγιεινό επιλογή για τη διατροφή σας.

Επιπλέον, το κρεμμύδι Κοκκάρι έχει ιδιαίτερη αντοχή στον ήλιο και τη ξηρασία, και μπορεί να καλλιεργείται σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες. Αυτό το καθιστά μια δημοφιλή καλλιέργεια σε περιοχές με ξηρό κλίμα, όπως η Μεσόγειος και οι περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου.

 

 

Κρεμμύδι Κοκκάρι Χονδρό 

Το κρεμμύδι Κοκκάρι Χονδρό είναι ένα ποικιλόμορφο είδος κρεμμυδιού που καλλιεργείται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε άλλες περιοχές της Μεσογείου. Χαρακτηρίζεται από το μεγάλο μέγεθός του, τον ήπιο και γλυκό χαρακτήρα του και την υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό και σάκχαρα.

Το κρεμμύδι Κοκκάρι Χονδρό είναι ιδανικό για την παρασκευή σαλατών και άλλων φαγητών, καθώς η γεύση του είναι ελαφριά και ήπια, χωρίς τη δυνατή γεύση των κρεμμυδιών που χρησιμοποιούνται για μαγείρεμα. Επιπλέον, το κρεμμύδι Κοκκάρι Χονδρό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, καθιστώντας το ένα υγιεινό και θρεπτικό επιλογή.

Επιπλέον, το κρεμμύδι Κοκκάρι Χονδρό έχει ιδιαίτερη αντοχή στον ήλιο και τη ξηρασία, και μπορεί να καλλιεργείται σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες.

 

 

 

Διαδικασία διαλογής, συσκευασίας και αποστολής προϊόντων.