2262024911 3ο χλμ Θηβών Λειβαδιάς, Θήβα info@agrotemporiki.gr

ΑΓΡΟΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Χαρέμης - Μπάκας Ο.Ε. - Εμπορία Αγροτικών Προϊόντων - Καυσόξυλων - Θήβα

H εταιρεία Χαρέμης - Μπάκας Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1957 και αποτελεί συνέχεια της μακρόχρονης πορείας στο χώρο της παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  20 στρεμ. στο 3ο χλμ Θηβών - Λιβαδειάς και  στεγασμένες 1.000 τ.μ.  Η εταιρεία έχει αναπτύξει ισχυρές εμπορικές σχέσεις με αλυσίδες του εσωτερικού και του εξωτερικού εμπορίας αγροτικών προϊόντων.
Στο καρπό που αποκομίσαμε όλα αυτά τα χρόνια σαν παραγωγοί και έμποροι καταφέραμε να καλύψουμε ένα μέρος της εγχώριας αγοράς αλλά και της ξένης σε περιόδους μεγάλων ελλείψεων. Εργαζόμενοι χρόνια ήρθαμε αντιμέτωποι τόσο με προβληματισμούς σε σχέση με ποιοτικότερες και διαχρονικές επιλογές για θέματα που αφορούσαν την προμήθεια ποιοτικών προϊόντων στις απαιτήσεις των πελατών μας.
 

 

Κρεμμύδια
Πατάτες
Καρότα
Καυσόξυλα

Καυσόξυλα

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, που της επιτρέπει να προμηθεύεται τα καλύτερα και πιο ποιοτικά καυσόξυλα από τις καλλιέργειες που διαθέτουν στην περιοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ